donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Vesti misionare din Uganda
Vesti misionare din Uganda

harta.jpg
In aceste zile o echipa a Misiunii Speranta s-a aflat in calatorie in Africa, unde a vizitat proiectele din Uganda si Kenya. Cei 7 frati, printre care s-a aflat Gabriel Gorcea si pastorul Gabi Zagrean au fost in mijlocul comunitatilor crestine din Uganda si Kenya pana pe data de 28 aprilie. Primele vesti misionare ne-au sosit din Uganda.

Scopul vizitei a  constat in a oferi sprijin material, ajutoare, rechizite si dulciuri pentru copii, hrana pentru persoanele cu dizabilitati, sponsorizare pentru celelate proiecte aflate in derulare si, nu in ultimul rand, o speranta vie in Isus Hristos, Mantuitorul.
Detalii...
 
Grupul Amos in turneu in USA si Canada || 31 martie - 19 aprilie 2013
amosgrup.jpgTurneu Grup Amos ||  USA si Canada 2013

Misiunea Speranta a organizat in perioada 31 martie-19 aprilie 2013 un turneu de muzica si misiune cu participarea Grupului Amos. Turneul Grupului Amos a cuprins biserici din Chicago, Union, Springfield, Hot Springs, Dallas, Houston, San Antonio, Tampa, Atlanta, Nashville, Knoxville, Asheville, Hickory, Reading, New York, Montreal, Kitchener si Winsdor.

Detalii...
 
Misiune in Africa || 2013
img_3310.jpgMisiune in Africa ||  2013

Inca din 2007 de cand Misiunea Speranta se implica in Africa, viziunea misionara s-a extins, in prezent fiind dezvoltate proiecte de ajutorare si evanghelizare in 3 tari: Uganda, Etiopia, Kenya. Pentru o mai buna cunoastere a realitatilor din campul de misiune extern, anual o echipa misionara calatoreste in Africa pentru a petrece timp in mijlocul localnicilor, pentru a le oferi o nadejde pentru viitor, a intelege modul de viata si pentru a observa nevoile cu care se confrunta.
Detalii...
 
Turneu Colinde Speranta - Europa 2012
Turneu Colinde Speranta: Europa 2012

58849_485863888120282_1853574240_n.jpgGrupul Speranta aduce mai aproape sarbatoarea Nasterii Domnului printr-o serie de programe de colinde care se vor desfasura intr-un turneu ce va cuprinde cateva tari din Europa: Norvegia, Belgia, Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Austria si Romania.


Detalii...
 
Turneu Speranta - Germania si Spania 2012
Turneu Speranta - Germania si Spania 2012

Sub genericul "Siguranta Vietii Eterne", Grupul Speranta va sustine mai multe programe de muzica crestina in Europa. Din componenta echipei misionare vor face parte Gabriel Gorcea, Radu Almasan, Emma si Cristi Repede, Adela si Ionut Craciun, Andreea si Andrei Mois, Sebi Hutan, Titel Malnasi si Marcy Melinte.


Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 28 - 36 din 82