banner-mic.jpg
donatepaypal_copy_copy.jpg

 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
   DOWNLOAD E-BOOK
     darul_cel_mai_pretios.png


       


 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Uganda - nevoi urgente pentru continuarea proiectelor

Misiunea Speranța a inițiat în zona Rubuguri din Uganda un proiect ce constă în construcția unui orfelinat, a unei clinici medicale și a unei școli. Pentru început s-a cumpărat terenul pe care se vor zidi clădirile, urmând să înceapă etapa de construcție. Pentru unele dintre proiecte s-au implicat sponsori care își vor aduce contribuția, în schimb costurile altor lucrări au rămas neacoperite. 

Din această categorie fac parte două utilaje esențiale pentru ca lucrările să poată continua. Acestea sunt un generator de 6 kW și o betonieră de 500 L, pe motorină. Prețul acestora este de 3500$ - betoniera și 1700$ - generatorul. 

Vă prezentăm graficul cu suma acoperită din donații și vă invităm să vă implicați și dvs.!


bet.jpg

Modelul de betoniera pe care vrem sa o cumparam.


image0ry.png


index.jpg
Model de generator

gener.jpg

Vă mulțumim pentru că și de această dată veți răspunde provocării de a fi parte din lucrarea de misiune. Vă punem la dispoziție următoarele modalități de donație:

* Conturi deschise la Banca Comercială Română
ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA
CUI 11129699
RON: RO02 RNCB 0106 0266 0585 0001
EUR: RO45 RNCB 0106 0266 0585 0003
USD: RO88 RNCB 0106 0266 0585 0005
GBP: RO82 RNCB 0106 0266 0585 0016
AUD: RO66 RNCB 0106 0266 0585 0013
CAD: RO39 RNCB 0106 0266 0585 0014

Banca Comercială Română
SUCURSALA CLUJ NAPOCA
STR. Gheorghe Barițiu nr.10-12, România
Swift Code: RNCB ROBU

*Conturi deschise la Banca Transilvania
ASOCIAȚIA MISIUNEA SPERANȚA
CUI 11129699
RON: RO52 BTRL 0670 1205 U994 53XX – lei românești
EUR: RO27 BTRL 0670 4205 U994 53XX - euro
USD: RO76 BTRL 0670 2205 U994 53XX – dolari americani

*Banca Transilvania
Agenția Ambient, Cluj Napoca, Str. Traian Vuia nr. 140, România
Cod Swift: BTRL RO22

Donații USA - Trimite check pe adresa:

The Hope Mission
9220 Belleforte
Morton Grove 60053
Illinois USA

*Donații Canada - Trimite check pe adresa:

Hope Mission of Christ
448 OLD Chicopee Trail
Kitchener Ontario
N2A 4H2 Canada

Pentru detalii suplimentare:
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Tel. 0264-417401, 0724-773737


Va rugam sa mentionati scopul donatiei!


  banner-mare.jpgMisiunea Speranța în Rubuguri

fasole_-_copy.jpgViața de misiune implică sacrificii și renunțare la confort pentru a te dedica unei lucrări care va dăinui veșnic. Viața pe câmpul de misiune nu este una ușoară și o farfurie cu fasole și orez poate fi considerată o adevărată binecuvântare după o zi istovitoare de muncă.

Vă prezentăm imagini cu bucătăria improvizată din Rubuguri, acolo unde se pregătește hrana pentru muncitorii ce lucrează la pregătirea terenului pentru construcție. Meniul include timp de 2 zile fasole și făină de porumb fiartă, o zi fasole cu orez, și apoi se repetă.


Click pentru detalii..
 Trăiește Crăciunul Altfel, Ediția a II-a, 2015
craciun1.png

Trăiește Crăciunul Altfel | o campanie cu suflet pentru oamenii de lângă noi!Calatorie misionara februarie 2016

Misiunea Speranța va începe anul în misiune, în Uganda. În acest sens am stabilit intervalul în care se vor desfășura primele două sesiuni misionare în mijlocul tribului Batwa, Uganda. Prima se va derula pe parcursul unei luni de zile, între 5 februarie și 7 martie, iar cea de-a doua va fi pe termen scurt și va avea loc între 23 februarie și 7 martie, incluzând și Kenya.
Dacă doriți să contribuiți la realizarea proiectelor de construcție a unui orfelinat, a unei clinici medicale și a unei școli în mijlocul tribului Batwa, acum veți avea posibilitatea să vă implicați. Căutăm oameni care să aibă disponibilitatea de a munci fizic și de a petrece minim 30 de zile în Uganda alături de misionarul nostru Dani Mureșan, care se află deja acolo. Dacă sunteți un om harnic și credeți că puteți da o mână de ajutor în construcții, la bucătărie sau să oferiți asistență medicală ne puteți contacta pentru detalii.
Pentru cei care nu aveți așa mult timp, dar doriți să experimentați ce înseamnă misiunea externă, facem înscrieri și pentru o perioadă mai scurtă, începând din 23 februarie până pe 7 martie.
Dacă v-am trezit interesul pentru o altfel de slujire, scrieți-ne pe This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it pentru a obține mai multe detalii!

12dani.jpg

Dani Mureșan se întoarce în Uganda!

uganda.jpgImplicarea misionarului Dani Mureșan în proiectele desfășurate de Misiunea Speranța în Uganda reprezintă un real ajutor pentru înaintarea lucrării.

Nu e ușor să te desprinzi de modul de viață obișnuit, dar când Dumnezeu te cheamă și vrei să-I împlinești voia, atunci tot El îți netezește calea.

În această noapte Dani va porni la drum pentru a se întoarce în Uganda, acolo unde va continua să lucreze pentru îmbunătățirea vieții celor din Tribul Batwa și pentru a câștiga suflete pentru Hristos.

Să-l amintim în rugăciunile nostre, ca Dumnezeu să îl păzească în călătorie și să îl însoțească în lucrare!Misiunea Speranța || Călătorie misionară în Cuba

Cuba este o țară comunistă în care accesul la Evanghelie este restricționat. Guvernul oferă fiecărei biserici o Biblie pe an iar drepturile religioase sunt limitate. Condițiile de trai sunt precare, iar salariul mediu este de 19 Euro/ lună.

În perioada 25 noiembrie - 2 decembrie, Gabriel Gorcea și Ionuț Crăciun, împreună cu o echipă de frați din partea Misiunii Speranța, se vor afla în Cuba, cu scopul de a desfășura acțiuni de ajutorare în acestă țară. Dorim să venim în sprijinul celor săraci, a celor care nu au acces la Evanghelie, dar și a misionarilor care slujesc în bisericile locale.

Vă oferim posibilitatea de a vă implica în această lucrare, susținând în rugăciune sau financiar proiectele din Cuba.

Puteți dona ONLINE, accesând:
http://www.speranta.ro/content/view/26/74/

Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Uganda - întotdeauna o provocare misionară

Pentru Misiunea Speranța, Uganda a fost și va rămâne întotdeauna o mare provocare misionară. De curând s-a încheiat ultima misiune pe termen scurt în Uganda, desfășurată în Kabale și printre pigmeii tribului Batwa, care trăiesc în Rubuguri, Rushaga și Kisoro. Organizarea călătoriei și a programului misionar din Uganda a beneficiat de un ajutor deosebit de această dată, prin prezența misionarului Daniel Mureșan, delegat de Misiunea Speranța pentru a urmări stadiul proiectelor aflate în derulare, precum și posibilitatea implementării unor noi proiecte.

img_3749.jpg

Nu e ușor să te desprinzi de modul de viață obișnuit, însă când Dumnezeu te trimite și cauți să îi îndeplinești voia, atunci tot El îți netezește calea. De aceea, prezența lui Daniel Mureșan în Uganda cu o lună înainte de sosirea echipei misionare extinse a avut o contribuție importantă la buna desfășurare a întregului program misionar.

Astfel până la sosirea efectivă a echipei Misiunii Speranța în Uganda, echipă care a reunit 14 frați din România, Germania, Canada și America, Dani Mureșan împreună cu pastorul Aloysious Kiiza, din partea organizației parterenere – Lift up Jesus Global Ministries, a vizitat în mai multe rânduri comunitățile de pigmei, oferindu-le alimente și vorbindu-le despre dragostea lui Dumnezeu.

Din echipa lărgită au făcut parte Gabriel Gorcea, Radu Almășan, pastorul Gabi Zăgrean, Ionuț Crăciun, Alin Jivan, Radu Bota, Beniamin Latiș, Nelu Uifelian, Richard Gorcea, Zoltan Hotz și Florian Balaj, Ionuț Turda și Ioan Nistor. Echipa a plecat la drum cu un plan de acțiune și cu dorința de a ... Citește mai mult!Turneu 2015 „SENS UNIC SPRE CER" la final...

new_banner_dim_reduse.jpg

Trăim vremuri în care oamenii se zbat tot mai mult să afle care este sensul vieții lor și încearcă nenumărate căi de a fi fericiți și împliniți. Căile pe care lumea le oferă nu duc însă spre adevărata împlinire, de aceea întâlnim la tot pasul oameni dezorientați și dezamăgiți, cuprinși de tot felul de incertitudini și frământări sufletești. Într-o astfel de lume e nevoie tot mai mare de mesageri ai harului lui Dumnezeu!

   

Încă de la începuturi Misiunea Speranța și-a propus să fie un mesager al harului, de aceea nu obosește să adune împreună biserici și credincioși pentru organizarea turneului anual de evanghelizare din România. Cea de-a XXII-a ediție a turneului s-a desfășurat sub genericul „Sens Unic Spre Cer” și a fost organizată în două etape. Prima s-a derulat în intervalul 13 – 28 mai și a cuprins 15 localități: Alexandria (TR), Zimnicea (TR), Bărbulești (IL), Galați (GL), Brăila (BR), Tecuci (GL), Bârlad (VS), Vaslui (VS), Iași (IS), Bucecea (BT), Bicaz Chei (NT), Agrij (SJ), Ineu (BH), Chișineu – Criș (AR) și Cornești (MS). A doua etapă a cuprins 11 localități și s-a derulat în perioada 10 - 21 iulie, având următorul traseu: Baia Mare (MM), Pecica (AR), Târgu Mureș (MȘ), Satu Mare (SM), Bistrița (BN), Codlea (BV), București, Orăștie (HD), Câmpia Turzii (CJ), Rebrișoara (BN) și Chieșd (SJ)

   

banner-radio_1.jpg


 » ROMÂNIA - TURNEU DE EVANGHELIZARE | 6 - 27 IULIE 2014, 17 AUGUST 2014
» PROGRAMELE INTEGRALE, PREDICILE SAU SECVENȚE MUZICALE DIN CADRUL TURNEULUI MISIONAR 2014 POT FI REVĂZUTE PE: www.sperantamedia.ro
  turneugeneric.jpg


banner_video_sepia.jpg   >> CLICK AICI PENTRU ARHIVA VIDEO TURNEU 2013


banner_platflorma_copy.jpg

 
Stiri
Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța

banner-mic.jpg
Redirecționează 2% din impozitul deja plătit statului în anul 2015 către Misiunea Speranța!

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați formularul 230, să îl completați după model și să îl depuneți la Administrația Financiară de care aparțineți până la data de 25 mai 2016.Pentru PFA se completază declarația 200.
Detalii...
 
Calatorie misionara februarie 2016

Misiunea Speranța va începe anul în misiune, în Uganda. În acest sens am stabilit intervalul în care se vor desfășura primele două sesiuni misionare în mijlocul tribului Batwa, Uganda. Prima se va derula pe parcursul unei luni de zile, între 5 februarie și 7 martie, iar cea de-a doua va fi pe termen scurt și va avea loc între 23 februarie și 7 martie, incluzând și Kenya.
Detalii...
 

“SENS UNIC SPRE CER” - TURNEU SPERANȚA 2015

poster_a3.jpg
Misiunea Speranța a încheiat prima parte a turneului misionar desfășurat în România, în perioada 13-28 mai, sub genericul „Sens unic spre cer”. Peste 13.000 de români din 15 localități au fost chemați să Îl caute pe Acela care poate să le dea iertare păcatelor și să le ofere o nouă perspectivă asupra vieții pe acest pământ.

Cele 15 seri de evanghelizare s-au desfășurat în locații diverse precum stadioane, case de cultură, piețe centrale, terenuri de sport. Aproximativ 300 de participanți și-au exprimat public dorința de a-L primi pe Isus Hristos în viața lor ca Domn și Mântuitor personal, în timp ce mulți alții au auzit pentru prima dată Evanghelia.

Detalii...