donatepaypal_copy_copy.jpg

 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
   DOWNLOAD E-BOOK
     darul_cel_mai_pretios.png


       


 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania


Misiunea Speranța || Călătorie misionară în Cuba

Cuba este o țară comunistă în care accesul la Evanghelie este restricționat. Guvernul oferă fiecărei biserici o Biblie pe an iar drepturile religioase sunt limitate. Condițiile de trai sunt precare, iar salariul mediu este de 19 Euro/ lună.

În perioada 25 noiembrie - 2 decembrie, Gabriel Gorcea și Ionuț Crăciun, împreună cu o echipă de frați din partea Misiunii Speranța, se vor afla în Cuba, cu scopul de a desfășura acțiuni de ajutorare în acestă țară. Dorim să venim în sprijinul celor săraci, a celor care nu au acces la Evanghelie, dar și a misionarilor care slujesc în bisericile locale.

Vă oferim posibilitatea de a vă implica în această lucrare, susținând în rugăciune sau financiar proiectele din Cuba.

Puteți dona ONLINE, accesând:
http://www.speranta.ro/content/view/26/74/

Dumnezeu să vă binecuvânteze!


Uganda - întotdeauna o provocare misionară

Pentru Misiunea Speranța, Uganda a fost și va rămâne întotdeauna o mare provocare misionară. De curând s-a încheiat ultima misiune pe termen scurt în Uganda, desfășurată în Kabale și printre pigmeii tribului Batwa, care trăiesc în Rubuguri, Rushaga și Kisoro. Organizarea călătoriei și a programului misionar din Uganda a beneficiat de un ajutor deosebit de această dată, prin prezența misionarului Daniel Mureșan, delegat de Misiunea Speranța pentru a urmări stadiul proiectelor aflate în derulare, precum și posibilitatea implementării unor noi proiecte.

img_3749.jpg

Nu e ușor să te desprinzi de modul de viață obișnuit, însă când Dumnezeu te trimite și cauți să îi îndeplinești voia, atunci tot El îți netezește calea. De aceea, prezența lui Daniel Mureșan în Uganda cu o lună înainte de sosirea echipei misionare extinse a avut o contribuție importantă la buna desfășurare a întregului program misionar.

Astfel până la sosirea efectivă a echipei Misiunii Speranța în Uganda, echipă care a reunit 14 frați din România, Germania, Canada și America, Dani Mureșan împreună cu pastorul Aloysious Kiiza, din partea organizației parterenere – Lift up Jesus Global Ministries, a vizitat în mai multe rânduri comunitățile de pigmei, oferindu-le alimente și vorbindu-le despre dragostea lui Dumnezeu.

Din echipa lărgită au făcut parte Gabriel Gorcea, Radu Almășan, pastorul Gabi Zăgrean, Ionuț Crăciun, Alin Jivan, Radu Bota, Beniamin Latiș, Nelu Uifelian, Richard Gorcea, Zoltan Hotz și Florian Balaj, Ionuț Turda și Ioan Nistor. Echipa a plecat la drum cu un plan de acțiune și cu dorința de a ... Citește mai mult!Turneu 2015 „SENS UNIC SPRE CER" la final...

new_banner_dim_reduse.jpg

Trăim vremuri în care oamenii se zbat tot mai mult să afle care este sensul vieții lor și încearcă nenumărate căi de a fi fericiți și împliniți. Căile pe care lumea le oferă nu duc însă spre adevărata împlinire, de aceea întâlnim la tot pasul oameni dezorientați și dezamăgiți, cuprinși de tot felul de incertitudini și frământări sufletești. Într-o astfel de lume e nevoie tot mai mare de mesageri ai harului lui Dumnezeu!

   

Încă de la începuturi Misiunea Speranța și-a propus să fie un mesager al harului, de aceea nu obosește să adune împreună biserici și credincioși pentru organizarea turneului anual de evanghelizare din România. Cea de-a XXII-a ediție a turneului s-a desfășurat sub genericul „Sens Unic Spre Cer” și a fost organizată în două etape. Prima s-a derulat în intervalul 13 – 28 mai și a cuprins 15 localități: Alexandria (TR), Zimnicea (TR), Bărbulești (IL), Galați (GL), Brăila (BR), Tecuci (GL), Bârlad (VS), Vaslui (VS), Iași (IS), Bucecea (BT), Bicaz Chei (NT), Agrij (SJ), Ineu (BH), Chișineu – Criș (AR) și Cornești (MS). A doua etapă a cuprins 11 localități și s-a derulat în perioada 10 - 21 iulie, având următorul traseu: Baia Mare (MM), Pecica (AR), Târgu Mureș (MȘ), Satu Mare (SM), Bistrița (BN), Codlea (BV), București, Orăștie (HD), Câmpia Turzii (CJ), Rebrișoara (BN) și Chieșd (SJ)

   

banner-radio_1.jpg


 » ROMÂNIA - TURNEU DE EVANGHELIZARE | 6 - 27 IULIE 2014, 17 AUGUST 2014
» PROGRAMELE INTEGRALE, PREDICILE SAU SECVENȚE MUZICALE DIN CADRUL TURNEULUI MISIONAR 2014 POT FI REVĂZUTE PE: www.sperantamedia.ro
  turneugeneric.jpg


banner_video_sepia.jpg   >> CLICK AICI PENTRU ARHIVA VIDEO TURNEU 2013


banner_platflorma_copy.jpg

 
Stiri

“SENS UNIC SPRE CER” - TURNEU SPERANȚA 2015

poster_a3.jpg
Misiunea Speranța a încheiat prima parte a turneului misionar desfășurat în România, în perioada 13-28 mai, sub genericul „Sens unic spre cer”. Peste 13.000 de români din 15 localități au fost chemați să Îl caute pe Acela care poate să le dea iertare păcatelor și să le ofere o nouă perspectivă asupra vieții pe acest pământ.

Cele 15 seri de evanghelizare s-au desfășurat în locații diverse precum stadioane, case de cultură, piețe centrale, terenuri de sport. Aproximativ 300 de participanți și-au exprimat public dorința de a-L primi pe Isus Hristos în viața lor ca Domn și Mântuitor personal, în timp ce mulți alții au auzit pentru prima dată Evanghelia.

Detalii...
 

Turneu Europa || "Până aici Domnul ne-a ajutat!"


afis-mm.jpg
În perioada 21 aprilie - 6 mai Grupul Speranța a slujit în bisericile din Austria și Italia, în cadrul turneului desfășurat sub genericul „Fiți plini de duh!” Au slujit prin cântare interpreții Andrei și Andreea Mois, Ionuț și Adela Crăciun, Daniel Crăciun și Raluca Ursan. Mesajul biblic a fost rostit de pastorul Vasile Hozan, din Canada.

Mulțumim Domnului pentru ocrotirea Sa, dar și tuturor celor care s-au implicat în această slujire.

Domnul să vă răsplătească tuturor și fie ca slujirea Grupului Speranța să aducă roadele dorite de El!
Detalii...
 
Redirecționează 2% pentru Misiunea Speranța

200x135.jpg
De peste 21 de ani Misiunea Speranța se implică în ajutorarea semenilor aflați în nevoie și în lucrarea de misiune, ducând Evanghelia până la cele mai marginalizate triburi din junglă.

Fără sprijinul sponsorilor și colaboratorilor săi aceste proiecte nu s-ar putea realiza. Acum aveți posibilitatea de a contribui la înaintarea acestei lucrări doar prin completarea unui formular.


Detalii...