banner__turneu.jpg

banner-mic.jpg

20-impozit-profit-v2.jpg
donatepaypal_copy_copy.jpg

 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
   DOWNLOAD E-BOOK
     darul_cel_mai_pretios.png


       


 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Turneu 2013
Alte stiri
În 2013, la împlinirea a 20 de ani de activitate misionară, MISIUNEA SPERANȚA a organizat un nou turneu de evanghelizare în România. Sub genericul "IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ", turneul din acest an s-a desfășurat în intervalul 6-21 iulie și a inclus 16 localități din România, respectiv: Huedin, Hunedoara, Deva, Lugoj, Satu Mare, Bistrița, Sibiu, Brașov, Lipova, Dobric, Dornești, Câmpulung Moldovenesc, Chendrea, Sârbi, Timișoara și Oradea.

Mesajele biblice prezentate cu această ocazie au aparținut pastorilor Luigi Miţoi, Gabriel Zăgrean, Florin Ianovici și Natanael Costea, temele abordate având ca punct de plecare genericul turneului "IUBIRE, IERTARE, SPERANŢĂ".

collage_predicatori.jpgPastorii Aloysious Kiiza (Uganda) și Andrew Prakasam (India) au însoţit echipa misionară în acest periplu evanghelistic. Prin intermediul lor Misiunea Speranța a dezvoltat importante proiecte în Uganda și India, întinzând o mână de ajutor celor aflaţi în dificultate. În cadrul fiecărui program ambii pastori au avut posibilitatea de a prezenta mărturii despre modul în care Dumnezeu lucrează în ţările lor, precum şi despre oportunitățile de slujire.

collage_misionari.jpg

Alături de Grupul Speranţa, printre alţi interpreţi, în acest an s-a aflat și Alin Jivan - unul dintre cei mai valoroşi gimnaşti din lotul olimpic al României, fiind medaliat cu bronz şi argint la Mondiale, respectiv Europene. Convertirea lui Alin Jivan a fost îndelung comentată în presă. În acest an, Alin Jivan - însoțit de soția sa, Florina – a slujit împreună cu Grupul Speranța, având posibilitatea de a-și expune public mărturia întoarcerii sale la Dumnezeu.
Mesajul cântărilor, mărturiile şi predicarea Cuvântului au avut şi de această dată impact, puterea Evangheliei s-a manifestat câştigând inimile românilor pentru Hristos.
collage_photocat_speranta1.jpg
 
“Am ales ca motto pentru acest turneu un verset de aur, Ioan 3:16, pentru că am vrut să tragem nu doar un semnal de alarmă asupra declinului moral şi spiritual ce afectează societatea românească, ci şi să transmitem un mesaj de iubire din partea lui Dumnezeu, prezentându-le oamenilor oferta pace pe care o avem prin jertfa Mântuitorului. Am observat că atunci când li se ofera prilejul, românii nu ezită să participe la astfel de programe. Stadioanele, sălile de sport sau platourile din aer liber sunt de fiecare dată arhipline. Dacă în anii trecuți erau frecvente incidentele în care unii își manifestau ostilitatea față de acest gen de evenimente, astăzi românii sunt mai deschiși ca niciodată pentru Evanghelie. Mai mult, chiar oficialitățile locale apreciază rolul spiritual și cultural al acestor manifestări în viața comunității. Suntem chemați să ducem Evanghelia în orașe sau sate unde comunitățile creștine evanghelice sunt mici, nedezvoltate sau chiar inexistente. Am văzut oameni pătrunşi de cercetarea Duhului Sfânt, ieşind din mulţime pentru a accepta mântuirea lui Dumnezeu. Românii au nevoie de Dumnezeu și de slujitori dispuși să le transmită Evanghelia lui Hristos prin muzică și Cuvânt. Mai sunt români care au nevoie să audă despre dragostea şi iertarea pe care Dumnezeu le poate oferi! Dumnezeu ne-a binecuvântat în acești ani făcându-ne onorea de a fi parte din planul Său de câștigare a românilor pentru Împărăția Lui şi suntem recunoscători pentru harul Său” – Gabriel Gorcea, preşedinte al Misiunii Speranţa.

Prin organizarea acestor seri evanghelistice, Misiunea Speranța a dorit să vină în întâmpinarea nevoilor spirituale ale românilor - aducându-le un mesaj de speranță într-un context marcat de o criză morală tot mai accentuată. În 2013 zeci de biserici și-au dat mâna pentru a crea noi prilejuri de proclamare a Evangheliei între români. Peste 50.000 de români au fost prezenți la întâlnirile organizate pe stadioane, în săli de sport, parcuri centrale şi alte locuri publice. Mulți dintre cei prezenţi au plecat acasă eliberați, plini de pace și cu speranța într-o viață mai bună, trăită în armonie cu voia lui Dumnezeu.

collage_photocat_stadioane.jpg

 
În cei 20 de ani de când, prin harul şi cu ajutorul Domnului, Misiunea Speranța organizează turnee de evanghelizare în România, milioane de români au avut prilejul cel puțin o singură dată să asculte vestea bună a Evangheliei. De asemenea, mii de români au decis să-și schimbe viața primindu-L pe Isus Hristos ca Mântuitor. Este evidentă nevoia de a organiza şi susţine astfel de evenimente de suflet, de aceea Misiunea Speranța va continua să organizeze turnee de evanghelizare, aducând laolaltă în această lucrare de câștigare a românilor pentru Hristos atât biserici din Diaspora română cât și biserici din cadrul comunităților creștine din România. Dumnezeu să binecuvânteze România! 
Stiri
Zi de sărbătoare în campusul misionar din Rubuguri, Uganda

„Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.” Matei 28:19

Duminica aceasta a fost zi de sărbătoare în campusul misionar din Rubuguri, Uganda.


Detalii...
 
Speranță vie pentru UGANDA!

În luna August 2016, Misiunea Speranța a organizat două plecări în Uganda. Prima a avut loc în data de 3 August când 9 tineri și anume Adela Magda, Daniel Șerban, Tabita Magda, Theea Mureșan, Iudita Matiș, Lucian Marin, Victoria Ani, Carmen Agăvriloae și David Rusu au ales să călătorească spre Uganda cu dorința de a sluji oamenii din tribul Batwa și de a fi alături de misionarul Daniel Mureșan oferind o mână de ajutor lucrării misionare din satul Rubuguri, satul Kisoro, orașul Kabale și alte împrejurimi.

Detalii...
 
Redirecționează 20% din impozitul pe profit pentru Misiunea Speranța

SPONSORIZARE – MIC GHID FISCAL SI CONTABIL20-impozit-profit-v2.jpg

Companiile (contribuabili persoane juridice platitoare de impozit pe profit) au posibilitatea de a directiona / acorda fara costuri suplimentare fonduri/bunuri/servicii prin actiuni de sponsorizare, acte de mecenat precum şi pentru  burse private. Apeland  la  o  facilitate  fiscala  prevazuta  la  art. 21  (4)  lit.  p)  din  Codul Fiscal, fondurile/bunurile directionate/acordate nu reprezinta o cheltuiala suplimentara pentru companie. Cheltuielile de sponsorizare şi/sau actele de mecenat precum şi pentru acordarea de burse private (fonduri financiare, bunuri sau servicii) se scad din impozitul pe profit datorat si achitat la stat. Cu alte  cuvinte,  fondurile suportate pentru astfel de  actiuni diminueaza  ulterior  si  direct  sumele  ce  trebuie achitate statului in contul impozitul pe profit.

Detalii...