donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Marginea, 22 iulie 2008
public.jpgLocalitatea Marginea a incheiat turneul misionar din vara anului 2008. Evanghelizarea a avut loc pe platoul din fata Salii de Sport, spatiul nefiind amenajat cu scaune sau banci, fapt care nu i-a impiedicat pe cei aproape 2000 de participanti sa ia parte la acest eveniment. Inca de la inceput ploaia si-a facut simtita prezenta in programul serii, cei prezenti fiind obligati sa se adaposteasca sub umbrele. Pe masura ce ploaia se intetea, echipa misionara se astepta ca cei mai multi dintre cei de fata sa se retraga spre casele lor. Spre uimirea tuturor, fiecare a ramas pe loc, hotarat sa participe pana la final, indiferent de starea vremii. Pastorul Petrica Hututui a predicat Cuvantul lui Dumnezeu in ploaie, adresandu-se in special tinerilor, pe care i-a provocat la sinceritate, la cautarea unui sens real in viata, la o atitudine pe placul lui Dumnezeu... Impactul Evangheliei s-a regasit in numarul celor care s-au desprins din public pentru a-si recunoaste vina inaintea lui Dumnezeu si pentru a-si cere iertare. Peste 50 de persoane, majoritatea dintre cei tineri, si-au indreptat gandul spre cer, exprimandu-si dorinta unui nou inceput. La Marginea, Dumnezeu nu a lasat sa cada doar o ploaie obisnuita de vara, ci o ploaie de binecuvantari pentru sufletele care s-au deschis pentru a-L primi pe Isus Cristos... Ultima seara a turneului s-a incheiat in acordurile piesei «Dumnezeu e taria mea», interpretata de Grupul Speranta, in semn de multumire la adresa lui Dumnezeu pentru calauzirea Sa, pentru protectia Sa, pentru o noua experienta misionara, pentru fiecare rod strans de pe terenul Evangheliei si pentru harul care a insotit Misiunea Speranta pe parcursul intregului turneu evanghelistic.

Cu gandul spre cer - Marginea - 22 iulie 2008 
consiliere.jpg
predare 01.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
public 03.jpg
public.jpg
speranta 02.jpg
speranta.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...