donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Noua Sulita, 21 iulie 2008
stadion.jpg2000 de persoane s-au adunat pe Stadionul Noua Sulita pentru a lua parte la programul sustinut de Misiunea Speranta. Era ultima seara de evanghelizare in Ucraina. Grupul Speranta – prin cantarile sale, precum si pastorul Luigi Mitoi – prin mesajul adus in atentia celor prezenti, au incercat din nou sa-i provoace pe oameni la o viata de credinta autentica, la o relatie personala cu Isus Cristos. Duhul Domnului si-a manifestat din nou prezenta, cercetandu-i pe cei de fata si indemnandu-i sa faca pasul decisiv al schimbarii depline. Aproape 30 de persoane au avut curajul de a iesi din multime si de a-L proclama pe Isus Cristos ca Domn si Mantuitor personal. Viata lor s-a schimbat pentru totdeauna. Printre aceste persoane s-a aflat si fiul unui preot ortodox. Cercetat pana la lacrimi, tanarul a avut curajul sa iasa in fata si sa isi exprime dorinta de a-L urma pe Isus Cristos toata viata sa. In timpul consilierii si-a exprimat temerea ca familia sa nu-l va primi deloc bine, dupa o astfel de decizie. Un grup de frati consilieri l-au inconjurat cu caldura, rugandu-se totodata ca Domnul sa-l intareasca si sa-l ajute sa ramana hotarat, in pofida posibilelor reactii negative ale sotiei si parintilor sai.

Cu gandul spre cer - Noua Sulita - 21 iulie 2008 
consiliere 02.jpg
consiliere.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
public.jpg
speranta 02.jpg
speranta.jpg
stadion.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...