donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Cernauti, 20 iulie 2008
predare 02.jpgIn dupa-amiaza zilei de 20 iulie, Grupul Speranta a revenit pe Stadionul Maliva din Cernauti, pentru cea de-a doua seara de evanghelizare organizata in aceasta localitate. Cu toate ca programul a inceput la ora 19:00, soarele continua sa arda cu putere, facand atmosfera aproape irespirabila. Chiar si in aceste conditii, in tribune s-au aflat aproape 5000 de persoane dornice sa asculte mesajul Evangheliei si sa se bucure in prezenta lui Dumnezeu. Grupul Speranta a cantat cu entuziasm cele mai frumoase cantari, pregatind sufletele celor prezenti pentru mesajul ce avea sa fie propovaduit de catre pastorul Luigi Mitoi. Nu era greu sa observi cum pe masura ce pastorul isi prezenta mesajul, expresiile de pe fetele multora se schimbau trecand de la neatentie la atentie, de la indiferenta la preocupare, de la ezitare la hotarare... Sub impactul Cuvantului lui Dumnezeu, cateva zeci de persoane au simtit chemarea la o viata noua, traita in armonie si avand drept consecinta eterna – cerul.

Cu gandul spre cer - Cernauti - 19-20 iulie 2008 
evanghelizare copii.jpg
pastori locali.jpg
predare 02.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
speranta.jpg
stadion 02.jpg
stadion.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...