donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Herta, 20 iulie 2008
stadion herta.jpgSeria de evanghelizari din Ucraina  a continuat, duminica dimineata, cu programul de pe stadionul Herta. Aici, atat echipa misionara, cat si cei peste 1000 de participanti au avut de indurat caldura unei zile toride de vara. Pentru a evita caldura, multi au incercat sa se adaposteasca la umbra vreunui copac sau chiar sub umbrele. Aflandu-se in prezenta lui Dumnezeu, oamenii au fost totusi receptivi la mesajul cantarilor Grupului Speranta, precum si la mesajul biblic transmis prin pastorul Luigi Mitoi. Pusi fata in fata cu adevarurile biblice si cu voia lui Dumnezeu pentru ei, multi au inceput sa isi ridice intrebari cu privire la viata lor... Zeci de oameni au inteles ca au nevoie de o transformare reala a carei consecinta sa fie viata vesnica impreuna cu Isus Cristos.
 
Cu gandul spre cer - Herta - 20 iulie 2008 
consiliere 02.jpg
consiliere.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
soliste.jpg
speranta.jpg
stadion herta 02.jpg
stadion herta.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...