donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Cernauti, 19 iulie 2008
stadion.jpgDatorita unor probleme neasteptate intampinate la granita cu Ucraina, echipa Misiunii Speranta a ajuns pe Stadionul «Maliva», unde urma sa fie sustinut concertul evanghelistic, doar cu cateva minute inainte de ora inceperii programului. In pofida caldurii excesive, peste 4000 de participanti isi ocupasera locurile in tribune, pregatiti pentru o seara speciala de suflet. Programul a inceput cu o oarecare intarziere, din cauza timpului alocat pregatirii aparaturii pentru sonorizare, precum si pentru rezolvarea altor aspecte tehnice. Inca de la primele melodii interpretate de Grupul Speranta, pe stadion s-a creat o atmosfera potrivita vestirii Evangheliei. Pastorul Luigi Mitoi s-a alaturat inca o data Misiunii Speranta, predicand cu putere Cuvantul lui Dumnezeu in incercarea de a-i constientiza pe cat mai multi cu privire la consecintele unei vieti traite in pacat, fara Dumnezeu. Evanghelia a gasit si aici inimi primitoare, dispuse sa se deschida fata de Isus Cristos. Cateva zeci de persoane au inteles ca au nevoie sa se intoarca la Dumnezeu, regasindu-se in ilustratiile folosite de pastor in expunerea biblica. Pentru toti cei care s-au lasat cercetati de Duhul Sfant si, la indemnul pastorului, au pasit in fata scenei, predandu-si viata lui Isus Cristos, seara de 19 iulie 2008 va ramane cu siguranta o seara memorabila.
 
Cu gandul spre cer - Cernauti - 19-20 iulie 2008 
evanghelizare copii.jpg
pastori locali.jpg
predare 02.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
speranta.jpg
stadion 02.jpg
stadion.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...