donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Vaslui, 17 iulie 2008
sala sporturilor.jpg1500 de vasluieni au participat la programul organizat de MISIUNEA SPERANTA la Sala Sporturilor. Echipa misionara a inteles necesitatea propovaduirii Evangheliei in acest oras, dat fiind faptul ca judetul Vaslui se numara printre judetele in care fenomentul satanist a luat amploare incepand cu anii 1997-1998. Este cunoscut si ingrijorator faptul ca majoritatea celor care adopta satanismul provin din randul tinerilor (elevi, liceeni, studenti sau tineri fara ocupatie). Cunoscand aceste aspecte, bisericile evanghelice din plan local si-au conjugat eforturile pentru buna desfasurare a acestei manifestari de suflet, fapt ce s-a reflectat indeosebi in participarea numeroasa a credinciosilor non-evanghelici, care au reprezentat aproape jumatate din totalul celor prezenti in sala. Pastorul Petrica Hututui a predicat Evanghelia, referindu-se la realitatile dramatice ale societatii actuale si condamnand pacatul sub orice forma – avort, dependenta de alcool, de droguri, imoralitate, divort, etc. Multi dintre cei aflati in sala au fost zguduiti de mesajul rascolitor, fiind poate pentru prima data pusi in situatia de a se indoi de propriile conceptii despre credinta, despre Dumnezeu si despre viata... In mod deloc surprinzator, sensibilizate de mesajul biblic, peste 100 de persoane, majoritatea din randul tinerilor, au raspuns chemarii lui Dumnezeu la mantuire, avand curajul de a isi exprima in mod public dorinta si hotararea de a trai o viata in conformitate cu voia Lui.

Cu gandul spre cer - Vaslui - 17 iulie 2008 
consiliere.jpg
evanghelizare copii.jpg
predare 02.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
rugaciune.jpg
sala sporturilor.jpg
speranta.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...