donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Braila, 16 iulie 2008
public.jpgProgramul de evanghelizare a avut loc pe Faleza Dunarii, Grupul Speranta aflandu-se pentru prima data in Braila, un oras cu o comunitate restransa de credinciosi evanghelici. Aproape 1500 de persoane au avut prilejul de a asculta Evanghelia. Organizarea acestui eveniment intr-un cadru atat de deschis a fost de bun augur, dat fiind faptul ca multi dintre cei aflati in trecere prin zona s-au oprit atrasi fiind fie de muzica Grupului Speranta, fie de mesajul biblic prezentat de pastorul Ghita Ovidiu. Pentru multi aceasta seara se poate sa fi reprezentat unica ocazie de a-L intalni pe Dumnezeu si de a incepe o viata noua, schimbata. In final, cand pastorul Petrica Hututui i-a provocat pe toti cei prezenti sa se decida pentru o schimbare radicala, acceptandu-L pe Isus Cristos ca Mantuitor personal, zeci de oameni au pasit in fata, emotionati si bucurosi, gata sa se impace cu Creatorul lor.

Cu gandul spre cer - Braila - 16 iulie 2008 
consiliere 02.jpg
consiliere.jpg
cor speranta.jpg
maini ridicate.jpg
pastori.jpg
pliante 02.jpg
pliante.jpg
predare 02.jpg
predare.jpg
predicator.jpg
public.jpg
speranta.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...