donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Tecuci, 15 iulie 2008
stadion.jpgAproximativ 3000 de persoane au ales sa raspunda afirmativ invitatiei de a participa la programul sustinut de Grupul Speranta in orasul Tecuci. Atentia celor prezenti – dintre care cei mai multi erau de etnie rroma - a fost captata inca de la primele acorduri muzicale. Pastorul Gabriel Zagrean a expus un mesaj biblic profund, care a patruns in inimile oamenilor, cercetandu-i si motivandu-i sa isi schimbe viata. Prezenta lui Dumnezeu la lucru s-a facut simtita din nou, cand, rand pe rand, oamenii au inceput sa se desprinda din multime, coplesiti de vina si de povara propriilor greseli. Cu ochii in lacrimi, zeci de oameni au ingenunchiat cu umilinta inaintea lui Dumnezeu, exprimandu-si astfel dorinta de a fi iertati si eliberati de propriile vicii. Si aici, consilierii au vorbit cu ei despre problemele lor sufletesti si s-au rugat pentru ei, ca nimic sa nu-i abata de la decizia pe care au luat-o. Pentru ca la final, multimea de oameni continua sa ramana pe loc, Grupul Speranta a continuat sa cante si sa-L laude pe Dumnezeu, prelungindu-si programul cu mai bine de o jumatate de ora.

Cu gandul spre cer - Tecuci - 15 iulie 2008 
consiliere.jpg
lider local.jpg
predare.jpg
public.jpg
speranta.jpg
stadion 02.jpg
stadion.jpg
tecuci.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...