donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Botosani, 13 iulie 2008
stadion bt.jpgUrmatorul punct pe traseul acestui turneu l-a reprezentat Municipiul Botosani. Inca din faza pregatirii evanghelizarii de la Botosani, organizatorii au intampinat dificultati legate de inchirierea stadionul municipal, din cauza lucrarilor de reabilitare si modernizare. In cele din urma, Misiunea Speranta a obtinut un raspuns favorabil,  cu mentiunea ca scena mobila sa nu fie amplasata pe gazonul proaspat refacut. Prezent la locul evenimentului, Catalin Alexa, in calitate de viceprimar s-a adresat celor aproape 4000 de botosaneni. In alocutiunea sa, Catalin Alexa a tinut sa isi exprime speranta ca inaugurarea neoficiala a stadionului cu un eveniment religios va fi una de bun augur pentru municipiul Botosani. Recitalul Grupului Speranta a incalzit inimile oamenilor, iar mesajul pastorului Gabi Zagrean a adus un suflu de cercetare launtrica printre cei prezenti. Cand pastorul i-a provocat la o decizie personala, multi au luat decizia de a incepe o viata noua, in ascultare de Dumnezeu. Acestia au coborat pe platoul din fata scenei, unde consilierii spirituali s-au apropiat si s-au rugat impreuna cu ei.

Cu gandul spre cer - Botosani - 13 iulie 2008 
cercetare bt.jpg
consiliere bt.jpg
cor speranta bt.jpg
predare bt.jpg
predicator.jpg
rugaciune bt.jpg
stadion bt.jpg
viceprimar bt.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...