donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Suceava, 12 iulie 2008
stadion sv 02.jpgStadionul «Areni» a fost, ca si in alte dati, gazda evenimentului muzical-evanghelistic organizat in Suceava, o localitate cu o importanta comunitate de credinciosi evanghelici. Programul sustinut de Misiunea Speranta a mobilizat pe stadion aproximativ 6000 de persoane. Cantarile Grupului Speranta – unele avand caracter evanghelistic, altele transmitand un mesaj de incurajare si zidire sufleteasca – au avut menirea de a pregati sufletele celor prezenti pentru Cuvantul lui Dumnezeu. Mesajul biblic a fost prezentat de pastorul Nelu Brie, iar la final oamenii au fost invitati sa raspunda chemarii Evangheliei si sa-L accepte in viata lor pe Isus Cristos ca Domn si Mantuitor. Zeci de suceveni s-au desprins de locurile din tribune, exprimandu-si in mod liber decizia de a incepe o viata noua, pe un drum nou. Consilierii spirituali i-au intampinat daruindu-le un nou-testament si alte materiale in masura sa-i ajute in intelegerea caii pe care au ales-o.
 
Cu gandul spre cer - Suceava - 12 iulie 2008 
consiliere sv 02.jpg
consiliere sv.jpg
pastori sv.jpg
predicator sv.jpg
soliste speranta.jpg
speranta sv.jpg
stadion sv 02.jpg
stadion sv.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...