donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Beclean, 10 iulie 2008
piata mare 02.jpgEvenimentul evanghelistic a avut loc in Piata Mare a orasului, un platou spatios, unde au venit sa asculte Cuvantul lui Dumnezeu aproape 3500 de participanti. La program a fost prezent si primarul localitatii, dl. Nicolae Moldovan, care a tinut sa adreseze un scurt mesaj celor prezenti. In aceasta localitate, vremea usor instabila a creat emotii organizatorilor. La putin timp dupa inceperea programului cerul s-a innorat brusc si a inceput sa ploua. Spre uimirea noastra oamenii insa nu s-au grabit sa plece acasa, ci doar s-au adapostit de ploaia care a cazut timp de mai bine o jumatate de ora. In tot acest acest interval un grup de frati s-a rugat ca ploaia sa se opreasca si cei prezenti sa aiba prilejul de a asculta mesajul cantarilor, precum si mesajul biblic. Dumnezeu si-a aratat inca o data credinciosia. Cerul s-a inseninat treptat si pastorul Petrica Hututui a propovaduit Cuvantul lui Dumnezeu, chemand oamenii la o relatie cu Isus Cristos, la o viata de credinta traita in sfintenie. Atinsi de mesajul profund, aproape 70 de oameni au raspuns afirmativ chemarii lui Dumnezeu.

Cu gandul spre cer - Beclean - 10 iulie 2008 
consiliere 01.jpg
consiliere.jpg
cor.jpg
evanghelizare copii.jpg
pastori si edili locali.jpg
piata mare 01.jpg
piata mare 02.jpg
piata mare.jpg
pliante.jpg
predare 01.jpg
predare 02.jpg
rugaciune.jpg
solista 01.jpg
speranta 01.jpg
speranta 02.jpg
speranta.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...