donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Cluj Napoca, 9 iulie 2008
pe stadion 02.jpgGazda serii de evanghelizare organizata in Cluj-Napoca a fost Stadionul Municipal «Ion Moina». Nu a fost o surpriza prezenta numeroasa a publicului pe stadion inca de la orele 18:00, desi programul urma sa inceapa abia peste o ora. Prezenta in tribune a peste 10000 de clujeni a fost incurajatoare pentru intreaga echipa misionara. Ne-am bucurat sa remarcam ca mai bine de un sfert dintre acestia erau non-evanghelici. Dupa mesajul de intampinare rostit pe pastorul Cornel Veres, presedinte al Comunitatii Baptiste Cluj si dupa rugaciunea inaltata de pastorul Aurel Moldovan, cantarile Grupului Speranta au rasunat insufletind atmosfera unei seri speciale. Pastorul evanghelist Paul Negrut a captat atentia tuturor cu un puternic mesaj de cercetare, in care s-a referit la lepra pacatului – comparand pacatul cu aceasta boala si subliniind faptul ca vindecarea este asigurata doar prin Isus Cristos. Multi au fost cercetati de Dumnezeu prin acest mesaj, iar in urma chemarii la mantuire aproape 150 de persoane au avut curajul de a-si exprima public decizia de a-si schimba viata.

Cu gandul spre cer - Cluj-Napoca - 09 iulie 2008 
consiliere.jpg
evanghelizare copii 01.jpg
evanghelizare copii 02.jpg
grup de participanti.jpg
grupul Speranta.jpg
materiale pentru convertiti.jpg
pastori.jpg
pe stadion 01.jpg
pe stadion 02.jpg
predare 01.jpg
predare 02.jpg
predicator Paul Negrut.jpg
solisti cor.jpg
ssolista 01.jpg
ssolista 02.jpg
stadion 03.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...