donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Satu Mare, 8 iulie 2008
public in tribune.jpgRugaciune, incredere, determinare, dar si emotiile unui nou inceput au fost ingredientele primei zile misionare. La Satu-Mare, programul de evanghelizare a fost sustinut pe Stadionul «Olimpia». Tribunele au fost pline inca de la inceperea serii, peste 4000 de persoane fiind prezente pentru a asculta cantarile Grupului Speranta si Cuvantul lui Dumnezeu, predicat in acest loc de pastorul Moise Lucaci. Daca iti lasai privirea sa strabata tribunele, puteai observa cu usurinta prezenta numeroasa a celor necredinciosi, care au fost rand pe rand absorbiti de mesajul cercetator. La apelul pastorului, peste 80 de persoane din randul acestora si-au dorit sa faca pasul schimbarii si au iesit in fata unde, coplesiti de emotia intalnirii cu Isus Cristos, au ingenunchiat si si-au predat viata Domnului. Consilieri din randul bisericilor evanghelice din plan local s-au apropiat de acestia, asigurandu-i ca au luat decizia potrivita si incurajandu-i sa isi continue viata cu Dumnezeu.

Cu gandul spre cer - Satu Mare - 08 iulie 2008 
autocar turneu.jpg
consiliere.jpg
edili si pastori locali.jpg
grupul speranta 01.jpg
grupul speranta.jpg
pastori satu mare.jpg
predare 1.jpg
predare 2.jpg
predare.jpg
public in tribune.jpg
scena.jpg
solista 1.jpg
solista.jpg
solisti 2.jpg
solisti.jpg
stadion 01.jpg
 
 
Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...