donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Calatorie misionara 27.10.2016
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Împreună vor vizita familiile sărace din tribul Batwa, vor oferi alimente, dulciuri și încălțăminte copiilor. De asemenea, echipa va ajunge și la copiii de la Canaan School din Kabale cărora le vor împărți daruri.

Programul acestei călătorii misionare pe termen scurt include și Kenya, unde vor fi vizitate femeile și copiii din tribul Masai, precum și copiii de la școala publică. Mai multe despre activitățile pe care echipa le va desfășura în intervalul 27 octombrie – 12 noiembrie, veți putea afla în continuare dacă ne urmăriți pe www.misiuneasperanta.ro, pe facebook și pe celelate rețele de socializare.

 uganda1oct.jpg  uganda2oct.jpg