donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Botez in Uganda
Zi de sărbătoare în campusul misionar din Rubuguri, Uganda

„Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.” Matei 28:19

Duminica aceasta a fost zi de sărbătoare în campusul misionar din Rubuguri, Uganda.


Ahibisibwe Martin, Asiimwe Diana, Atuheire Nathan, Birungi Innocent, Kinconco Mebro, Mpirirwe Mantirida, Nyamihsnda Peace , Nyasande Njeriminah, Tukahirwa Gertrude, Tukamuhebwa Ronald, Tumuhimbise Jacklyne , Tusingwire Mary, Twenaze Ruth, sunt cele 13 persoane care, au ales să pășească în apa botezului declarând apartenența la Biserica lui Hristos.
Bucuria acestei realizări poate fi clar văzută pe chipurile celor care au decis să-l urmeze pe Isus. Fiecare candidat a primit cadou din partea bisericii și din partea echipei un certificat de botez și haine de schimb.

Dorim ca Dumnezeu să binecuvânteze sufletele mântuite și să le țină sub protecția Lui! Ne rugăm de asemenea, ca tot mai multe suflete din Uganda să ajungă să Îl primească pe Domnul Isus în inima lor!Botez in Uganda 
1.jpg
2.jpg