donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Casa misionarului

img-20160606-wa0004.jpgCasa misionarului a început să prindă contur! Povestea din spatele casei este o încurajare pentru noi, de aceea dorim să v-o împărtășim pentru a vă întări credința și încrederea în faptul că Dumnezeu lucrează în viețile noastre.

Povestea începe cu Cornel Uifelian, un tânar care a călătorit în Uganda de două ori în acest an, prima dată în luna februarie și a doua oară în luna mai. El a făcut parte din echipele misionare care au participat la punerea bazelor campusului misionar din Uganda, unde Dani Mureșan se implică din luna septembrie anul trecut.

Când a plecat în Uganda prima dată, Cornel avea planuri să construiască în România o casă pentru el și familia lui. Însă Dumnezeu i-a întors privirea spre misiunea din Uganda și nevoile pe care le-a întâlnit acolo. Aflând că misionarul Dani Mureșan s-a mutat în Uganda pe termen lung și că are nevoie de o casă, Cornel Uifelian a promis că nu își va construi casa lui până nu va ridica la roșu casa misionarului.

Astfel, împreună cu doi dintre angajații lui, la începutul lunii mai, Cornel a revenit în Uganda, unde a contribuit la construcția locuinței oferind sprijin financiar, dar și muncind timp de o lună cot la cot cu ceilalți muncitori din Rubuguri la înaintarea lucrărilor. Priviți imaginile! Așa arată o promisiune împlinită! Casa misionarului este ridicată la roșu și acoperită. Cornel a revenit în România, dar va continua să sprijine misiunea din Uganda de la distanță.

„Trebuie sa mulțumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, fraților, cum se și cuvine, pentru că credința voastră merge mereu crescând, și dragostea fiecăruia din voi toți față de ceilalți se mărește tot mai mult.” (2Tes.1:3)

 

Casa misionarului 
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.JPG
6.JPG