donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Calatorie misionara in Uganda - februarie 2016

Misiunea Speranța în Kenya

Călătoria misionară făcută de echipa Misiunii Speranța în Africa a inclus și acțiuni de ajutorare care s-au desfășurat în mijlocul tribului din zona Maasai Mara. Au fost oferite alimente și dulciuri, spre bucuria băștinașilor și a copiilor.

Ne-am bucura să putem fi o binecuvântare și un motiv de bucurie pentru semenii noștri!
collkenya.jpg
Kisoro - Uganda

Kisoro …. O regiune din Uganda care pare uitată de lume, departe de civilizație, în care timpul are alt curs ... E greu să ne imaginăm cum acești oameni pot trăi în condițiile surprinse în fotografii. Echipa Misiunii Speranța i-a vizitat pentru a le duce ajutoare constând în alimente și dulciuri, iar bucuria din ochii lor înlocuiește orice cuvânt de mulțumire.

Vă prezentăm câteva dintre imaginile care descriu comunitatea din Kisoro, Uganda.
collage1.jpg
„Feeding hands”  Uganda


„… dacă vei da mâncarea ta celui flămând, dacă vei sătura sufletul lipsit, atunci lumina ta va răsări peste întunecime și întunericul tău va fi ca ziua în amiaza mare!” (Isaia 58:10)

Programul „Feeding hands” s-a născut din dorința de a le oferi celor flămânzi din tribul Batwa o masă caldă, vizând persoanele cu dizabilități, văduve, copiii din familiile sărace. În cursul zilei de sâmbătă echipa aflată în Africa a organizat această masă în Rubuguri.

Sărbătoarea a început cu un serviciu divin de închinare desfășurat în biserică, urmat de prânzul la care au participat aproximativ 1500 de persoane. Copiilor care au participat li s-au împărțit pachețele ce conțineau dulciuri, sucuri și biscuiți.

A fost o bucurie să putem putem sluji, ca echipă, acestor oameni, oferindu-le pe lângă hrana pentru trup și hrană pentru suflet. Dumnezeu să îi ajute ca sămânța semănată să aducă roadă în viețile lor!

coll.jpgMisiunea Speranța viziteaza 4 familii

În cursul zilei de sâmbătă, o parte a echipei Misiunii Speranța a vizitat 4 dintre familiile care locuiesc în căsuțele din zona Rushaga care au fost construite cu ajutorul sponsorilor și a partenerilor. Fiecare familie a primit câte un pachet ce conținea făină, zahăr, grăsime vegetală, detergent, sare, săpun și dulciuri. Printre familiile vizitate se numără și cea care locuiește în casa cu numărul 2, formată dintr-o mamă văduvă și cei 9 copiii, dintre care unii, rămași orfani, au fost adoptați de aceasta.

De asemenea, echipa a întâlnit alte câteva familii care trăiesc în condiții greu de descris și au nevoie de o locuință decentă. Imaginile surprinse vorbesc mai mult decât cuvintele.

collage_photocat.jpg

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Galerie foto pe sectiuni