donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Alte stiri
Calatorie misionara februarie 2016

Misiunea Speranța va începe anul în misiune, în Uganda. În acest sens am stabilit intervalul în care se vor desfășura primele două sesiuni misionare în mijlocul tribului Batwa, Uganda. Prima se va derula pe parcursul unei luni de zile, între 5 februarie și 7 martie, iar cea de-a doua va fi pe termen scurt și va avea loc între 23 februarie și 7 martie, incluzând și Kenya.
Dacă doriți să contribuiți la realizarea proiectelor de construcție a unui orfelinat, a unei clinici medicale și a unei școli în mijlocul tribului Batwa, acum veți avea posibilitatea să vă implicați. Căutăm oameni care să aibă disponibilitatea de a munci fizic și de a petrece minim 30 de zile în Uganda alături de misionarul nostru Dani Mureșan, care se află deja acolo. Dacă sunteți un om harnic și credeți că puteți da o mână de ajutor în construcții, la bucătărie sau să oferiți asistență medicală ne puteți contacta pentru detalii.
Pentru cei care nu aveți așa mult timp, dar doriți să experimentați ce înseamnă misiunea externă, facem înscrieri și pentru o perioadă mai scurtă, începând din 23 februarie până pe 7 martie.
Dacă v-am trezit interesul pentru o altfel de slujire, scrieți-ne pe This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it pentru a obține mai multe detalii!

12dani.jpg