donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Alte stiri
Rugaciune pentru Ucraina

ucraina.jpg Echipa Misiunii Speranta se afla in turneu evanghelistic in Ucraina. Dupa doua programe de evanghelizare sustinute pe 23 iulie si pe 24 iulie, la Noua Sulita si la Hliboca, multi oameni au ascultat chemarea lui Dumnezeu si si-au predat viata in mana Lui.

Situatia din Ucraina este foarte tensionata, deoarece armata a inceput sa faca din nou recrutari in randul civililor. Oamenii au iesit in strada din acest motiv si multe dintre arterele principale din localitati sunt blocate. Dupa programul de la Hliboca, echipa a trebuit sa se intoarca pe alt drum din cauza baricadelor, iar pentru a ajunge la cazare a fost nevoie sa treaca de mai multe baricade. Intr-un final, cu ajutorul Domnului si al fratilor fiecare a reusit sa ajunga la gazde.

Misiunea Speranta va indeamna sa va uniti in rugaciune pentru Ucraina! Incepand de la ora 18:00, in seara zilei de 25 iulie, mesajul va fi din nou raspandit in Cernauti. In zona de conflict au murit multi oameni nevinovati, printre care frati de-ai nostri. Sunt familii de credinciosi care au nevoie de sprijin si sustinere financiara in aceste momente de criza. Misiunea Speranta a motivat oamenii care au participat la Hliboca si la Noua Sulita sa se implice si sa doneze pentru a-i ajuta. In cadrul programului de la Cernauti, se va strange de asemenea o colecta in acelasi scop. Daca simtiti cu comunitatile crestine din Ucraina, uniti-va in rugaciune si daca aveti posibilitatea sa oferiti si o donatie personala, o puteti face prin intermediul Misiunii Speranta.

Pentru detalii scrieti e-mail la This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it