donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Speranta între aborigenii din Desertul Australian
Alte marturii
18 Oct 2007
“The crazy Romanian”, asa l-au numit fermierii si “aboriginalii” din centrul Australiei, pe Adrian Miravitchi. Adrian este cel care de sapte ani raspandeste bunatatea si dragostea Domnului in desertul din inima Australiei.
        Era un moment al disperarii pentru oamenii de acolo. Seceta era necrutatoare cu orice locuitor, iar guvernul s-a vazut fara solutii, asa ca unii au gasit cu cale sa paraseasca tinuturile acelea, multi altii mai nefericiti, in disperarea lor, au recurs la bauturi alcoolice, droguri, iar in final multi au ajuns sa se sinucida. In unele comunitati rata de viata se limiteaza la 30-40 de ani si rata sinuciderilor fermierilor australieni lovititi de seceta a ajuns la ¼.
          In acest timp Domnul a gasit cu cale sa-l trimita pe Adrian, un roman sensibil la vocea Lui si la nevoile oamenilor, chiar daca acei oameni pentru el erau straini din toate punctele de vedere. A inceput sa le duca fermierilor tone de furaje pentru animalele lor, care mergeau incet spre o moarte sigura. La inceput s-au uitat ciudat la el,… nu  venea de la guvern!,… “engleza lui romaneasca” foarte accentuata!, …roman!...  si destul de mare, peste 150 de kilograme!... in cele din urma lau botezat: " The Crazy Romanian ",… oricum, dupa ei un om normal nu sar fi comportat ca atare.
          Odata cu aceste ajutoare le-au fost inmanate biblii, testamente si brosuri. A fost poate momentul culminant din viata multora si o speranta in plus in fata neantului. In urma incursiunilor in zonele acelea, fratele Adrian la intalnit in satul Hawker pe Jeff Morgan, un pastor englez, cu biserica dar fara enoriasi. Cu ajutorul Domnului in curand in biserica satului se vor auzi din nou vocile joase si ragusite ale fermierilor dand slava Domnului.   
           In luna aprilie, la invitatia fratelui Adrian, Misiunea Speranta din Melbourne impreuna cu alti frati din Perh si Adelaide, ne-am deplasat spre Nepabuna, rezervatie aboriginala, unde am dus ajutoare pentru copii. Am avut ocazia pentru prima data sa facem un program numai in limba engleza, care a inclus cantari si o scurta predica a lui Nati Costea. S-a intamplat ceva: Domnul a lucrat la inima oamenilor de acolo! La chemarea facuta, un tanar aboriginal sa hotarat sa-l urmeze pe Domnul Isus Hristos! Oamenii acolo sunt foarte reci si suspiciosi, inainte cu 17 ani au “curatat” zona de orice misionar. Iar acum, nu numai ca un tanar se intoarce la Domnul, ci chiar seful tribului, cel care in urma cu cativa ani s-a straduit sa alunge toti misionarii crestini de pe tinuturile lor, a tinut o scurta cuvantare in care ne-a asigurat ca va depune tot efortul sa-si vada familia, cat si toti prietenii, intorsi la Domnul.
          Pentru noi toti a fost o experienta noua si foarte marcanta, iar pentru mine, personal, a fost o incurajare si o confirmare din partea Domnului, pentru slujba la care suntem chemati.