donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Cea de-a IV-a Conferinta a Bisericilor afiliate la Assemble di Dio din Italia

CONFERINTA BISERICILOR afiliate la "ASSEMBLE DI DIO" 
11 - 13 aprilie 2009, Chianciano Terme - Italia

chianciano_terme_-_excelsior.jpgMissione Assemblee di Dio - Mer organizeaza cea de-a IV-a editie a Conferintei Bisericilor Romane afiliate la “Assemblee di Dio” din Italia. Conferinta va fi gazduita de Centro Congressi Excelsior, in localitatea Chianciano Terme, in perioada sambata 11 – 13 aprilie. 

Detalii...
 
Speranta si Prietenii in turneu - martie 2009
SPERANTA si PRIETENII in turneu - 3 martie -24 martie 

sperantasiprietenii.jpgSperanta si Prietenii vor fi prezenti intr-un nou turneu de muzica sub genericul "Cantati Domnului toti locuitorii pamantului". Impreuna cu Grupul Speranta vor canta Andreea Popoi, Alin si Emima Timofte, Emma Morosan, Otto Pascal, Ekklesia, Grup Amos, Ligia Bodea, Ioan Timofte, Andrei, Ionut Craciun, Cornel Cuibus, Maria Cuc si alti interpreti. Turneul va incepe in data 3 martie la Cluj Napoca si se va incheia la Satu Mare in 24 martie.
Detalii...
 
Grupul Speranta din nou in Romania...
Grupul Speranta din nou in Romania...

speranta 02.jpgGrupul Speranta a revenit in Romania pentru a intampina Sarbatoarea Nasterii Domnului. Pe parcursul lunii decembrie, Grupul Speranta va sustine programe in mai multe biserici din tara.
Detalii...
 
Echipa Misiunii Speranta a revenit din Indonezia
Echipa Misiunii Speranta a revenit din Indonezia

echipa_noastra.jpgPe data de 8 Octombrie, echipa Misiunii Speranta a revenit in Kalimantan - Indonezia pentru a continua lucrarea de parteneriat cu Misiunea Gloria. De mai bine de 3 ani, Misiunea Speranta se implica impreuna cu Misiunea Gloria in lucrarea cu tribul Dayak din Indonezia. Activitatea misionara in jungla kalimantana a debutat in ianuarie 2005 si inca de la inceputuri a fost strucurata pe doua planuri: spiritual si social.
Detalii...
 
Radio Vocea Evangheliei Cluj a inceput sa emita pe internet
Radio Vocea Evangheliei Cluj a inceput sa emita pe internet

rve.jpg
Din  3 octombrie 2008,  Radio Vocea Evangheliei Cluj a inceput sa emitea si pe internet la www.rvecj.ro  Programul RVE online va fi de 24 ore zilnic. Intre orele 8-12 si 17-21 veti putea asculta programul obisnuit, iar in timpul ramas vor fi difuzate emisiuni in reluare, precum si momente muzicale impletite cu psalmi si meditatii din Cuvantul lui Dumnezeu.
Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 64 - 72 din 82