donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Biserica Penticostala incendiata in Aiud
BISERICA PENTICOSTALA INCENDIATA IN AIUD

biserica_bunavestire_aiud4.jpgBiserica Penticostala "Buna Vestire" din Aiud, situata in centrul orasului si aflata inca in constructie a fost incendiata in naoptea de 22 spre 23 iunie. Mai multe obiecte din interiorul bisericii, precum si acoperisul au ars in intregime, cladirea bisericii fiind grav avariata.   
Detalii...
 
Se apropie cea de-a XVII-a editie a turneului misionar anual
Turneu Misionar 2010 - "ZORII UNEI NOI VIETI"

zorii_unei_noi_vieti.jpgMisiunea Speranta organizeaza intre 13 iunie - 1 august 2010 cea de-a XVII-a editie a turneului misionar anual din Romania. Sub genericul "ZORII UNEI NOI VIETI" - Grupul Speranta, prin mesajul cantarilor, si predicatorii Petrica Hututui, Gabriel Zagrean, Florin Ianovici, Luigi Mitoi si Natanael Costea, prin mesajul biblic, vor transmite un mesaj de inviorare si chemare la mantuire. 
Detalii...
 
SINISTRATI HAITI
Misiunea Speranta a initiat un proiect de strangere de fonduri pentru sinistratii din HAITI

haiti-3.jpgIn ziua fatidica de 12 ianuarie 2010, un cutremur devastator a lovit capitala statului Haiti, Port-au-Prince. Cutremurul cu magnitudinea de 7,3 pe scara Richter este cel mai puternic seism care a lovit Haiti in ultimele secole. Numarul victimelor nu se cunoaste cu exactitate, multe persoane date disparute fiind inca prinse sub daramaturi. Autoritatile si echipele de salvare fac eforturi disperate pentru a gasi si salva supravietuitorii. Misiunea Speranta a initiat un proiect de strangere de fonduri pentru sinistratii din Haiti, al caror numar depaseste 2 milioane de persoane.
Detalii...
 
Speranta si Prietenii - Europa - turneu 2010
Speranta si Prietenii - EUROPA - turneu 2010

Misiunea Speranta & Studio Speranta organizeaza un turneu extraordinar SPERANTA si PRIETENII in luna martie, in mai multe tari din Europa. Turneul de misiune si muzica crestina se va derula intre 1 martie si 29 martie 2010, cuprinzand peste 24 de programe in 16 orase din Germania, Belgia, Anglia, Franta,Spania si Italia.
Detalii...
 
India & Indonesia "Faith Building Cross-Cultural Mission" Trip
 In perioada noiembrie-decembrie 2009, Misiunea Speranta organizeaza o calatorie misionara in sudul Indiei si in Insula Kalimantan Barat, Indonezia. Cu prilejul acestei calatorii vor fi vizitate scolile crestine, bisericile, coloniile de leprosi...
Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 55 - 63 din 82