donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

AFRICA 2011 - vesti din calatoria misionara
VESTI MISIONARE: ETIOPIA, UGANDA, KENIA

De curand s-a incheiat cea mai recenta calatorie misionara in cateva tari din Africa. Grupul misionar a fost format din Gorcea Gabriel, Andy Olariu si pastorul Cornel Barsan din Kitchener Canada, impreuna cu Titel Malnasi, Pavel Duma si Cosmin Pancea din Seattle. Scopul acestei calatorii a fost de a supraveghea si consolida proiectele incepute si de a deschide noi orizonturi in campul misionar. Calatoria a inceput in Etiopia, apoi a continuat cu Uganda si Kenia.
Detalii...
 
Calatorie misionara Africa
Calatorie misionara in AFRICA 

evanghelizare_in_tribul_massai_africa.jpgIntre 22 februarie - 6 martie, pe parcursul a aproape doua saptamani, o echipa a Misiunii Speranta va ajunge in Etiopia, Burundi, Uganda, Rwanda si Kenia. Ca obiective pentru aceasta calatorie, Misiunea Speranta si-a propus:
Detalii...
 
Cuba
Cuba - misiune 

cuba_holguin.jpgLa inceputul anului 2008, Misiunea Speranta si-a indreptat atentia spre Cuba – acest ultim bastion al dictaturii comuniste in America Latina. In aceasta tara crestinii continua sa fie inchisi si hartuiti pentru credinta lor. Daca noi ne-am obisnuit sa avem Biblia in diferite formate, incepand de la editiile simple pana la cele de lux, in Cuba este ilegal sa ai o Biblie.
Detalii...
 
Indonezia - Filipine - Vietnam 2010
Misiune in Indonezia - Filipine - Vietnam / 2010

indonezia_2009-1_225.jpgO echipa a Misiunii Speranta va pleca la sfarsitul lunii noiembrie intr-o calatorie de misiune in Indonezia si Filipine. Echipa este formata din 13 persoane, calatoria desfasurandu-se in perioada 30 noiembrie - 13 decembrie 2010.
Detalii...
 
Haiti - Calatorie misionara
Haiti: 20,000 USD pentru reconstructie si ajutorare
poze_haiti_604.jpgIn 12 noiembrie 2010, o echipa a Misiunii Speranta, formata din Gabriel Gorcea, presedintele Misiunii Speranta, pastorul Vasile Hozan si Andi Olariu, a plecat spre Haiti, tara devastata de cutremur la inceputul acestui an. Cu ajutorul lui Dumnezeu, echipa Misiunii Speranta a contribuit cu 20,000 USD, fonduri menite sa ajute comunitatile crestine din Haiti la reconstructia bisericilor, precum si pentru ajutorarea sinistratilor cu alimente. 
Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 46 - 54 din 82