donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Misiune in Africa 2012
Misiune in Africa: Etiopia, Uganda, Kenya - februarie 2012

 
DSC01770.JPG
Incepand cu 18 februarie 2012, o echipa a Misiunii Speranta a calatorit in Africa pentru a vizita proiectele de misiune initiate in Uganda, Etiopia si Kenya.  Echipa a fost compusa din 12 persoane din Canada, SUA si Romania.
Detalii...
 
Darul cel mai pretios
Darul cel mai pretios - evanghelizare si misiune

evanghelizare_februarie.jpgIn intervalul 10 - 26 februarie 2012, Misiunea Speranta, prin fratele Natanael Costea, a organizat o serie de programe evanghelistice sub genericul "Darul cel mai pretios". Evanghelizarile s-au desfasurat in bisericile locale din 11 localitati dupa programul afisat mai jos.
Detalii...
 
Situatie critica in India dupa trecerea ciclonului Thane
22 biserici crestine din India au nevoie de restaurare

In urma puternicului uragan care a lovit sud-estul Indiei, pastorul Andrew Prakasam a avut o intalnire cu pastorii care si-au pierdut casele, dar si bisericile, pentru a vedea cat de critica este situatia acestora. Ajutorul oferit pana acum pastorilor si familiilor ramase fara casa a constat in alimente si paturi.
Detalii...
 
India: Ciclonul Thane a lovit coasta de sud a Indiei
Ciclonul Thane a distrus biserici si case in India 

thane_cyclone_880094e.jpgIn timp ce intreaga lume intampina cu entuziasm noul an, 2012, locuitorii coastei de sud a Indiei luptau pentru supravietuire dupa ce taifunul cunoscut sub numele “Thane” a lovit zonele de coasta din Tamil Nadu pe 30 decembrie 2011. Ciclonul a adus ploi abundente in rafale de vant de pana la 140 km pe ora, omorand in jur de 50 de persoane si lasand in urma distrugeri imense in Cuddalore, Villupuram, Nagapattinam, Tiruvallur si Kancheepuram, in capitala Chennai, precum si in vecinatatea regiunii cunoscute ca Pondicherry.    
Detalii...
 
Uganda 2011 - “Christmas Day Love your Neighbour”
Uganda: Festival 2011
                        
Misiunea Speranta a incheiat anul misionar 2011 cu sustinerea a doua proiecte initiate in Uganda, una dintre tarile continentului african asupra careia reprezentantii misiunii si-au indreptat atentia in mod sustinut in ultima perioada.
Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 37 - 45 din 82