donatepaypal_copy_copy.jpg

afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  
Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Grupul Speranta slujeste alaturi de pastorul Vasile Hozan in Europa
Grupul Speranta slujeste alaturi de pastorul Vasile Hozan in Europa

afiseuropa.jpg
In perioada 22 aprilie - 9 mai 2014, Grupul Speranta, reprezentat prin Ionut si Adela Craciun, Andreea si Andrei Mois, Ioan Timofte si Bianca Cernisov, se va afla intr-un turneu de muzica si misiune organizat de Misiunea Speranta in cateva biserici din Europa.
In cadrul turneului, Grupul Speranta este insotit de fratele pastor Vasile Hozan din Canada, care va predica din Cuvantul Domnului.
Detalii...
 
Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit Misiunii Speranta
Direcționeaza 2% din impozitul tău anual Misiunii Speranța

Fiecare angajat din Romania are posibilitatea de a dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 2% din impozitul pe venitul net anual. Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice să redirecționeze 2% din impozitul lor anual către o organizație neguvernamentală.doil_la_suta.jpg
Detalii...
 
Indonezia - Misionara Adriana Coroama are nevoie de rugaciune
Indonezia - Misionara Adriana Coroamă are nevoie de rugăciune

575453_808061179219846_769066684_n.jpg
Adriana Coroamă se află în Indonezia de la începutul lunii octombrie 2013, unde se implică  în proiectele misionare pe care Misiunea Speranța le desfășoară în această țară. Nu este ușor să te pui la dispoziția Domnului și a lucrării în felul în care Adriana a ales să se implice. Mulți dintre noi nu am putea să lăsăm la o parte totul pentru a ne pune în slujba Domnului și a merge acolo unde ne trimite El. Dumnezeu a învrednicit-o pe Adriana pentru acest mod de slujire.
Detalii...
 
India - prima calatorie misionara din 2014
India - prima călătorie misionară din 2014

dscn0662.jpg
În perioada 12 -27 ianuarie 2014, Misiunea Speranța în parteneriat cu Share in Asia organizeaza o nouă calatorie misionară în Sri Lanka și India.
În Sri Lanka, Share in Asia a donat 1,2 hectare de teren pentru construirea unei noi baze de misiune care va include o biserică, un orfelinat, o clinică, o casă pentru văduve, o școală, precum și un orfelinat. 
Detalii...
 
Turneu Colinde USA&Canada || Speranta si Prietenii
Grupul "Speranta si Prietenii" da tonul colindelor in USA & Canada

banner_colinde.jpgIn perioada 24 noiembrie - 22 decembrie 2013, Grupul "Speranta si Prietenii" va sustine o serie de programe de colinde in cateva biserici din USA si Canada.
In acest turneu de colinde, Grupul "Speranta si Prietenii" va fi insotit de pastorul Gabriel Zagrean (Beclean, RO) care va vesti Cuvantul Domnului. Din componenta grupului vor face parte Gabriel Gorcea, Titel Malnasi, Emma si Cristi Repede, Adela si Ionut Craciun, Andrei si Denisa Tibrea, Andreea si Andrei Mois, Florina si Alin Jivan, Seby Hutan, Ruben Filoti, precum si Ovidiu Hot.

Detalii...
 
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>

Rezultate 19 - 27 din 82