rharfa.jpg
Parteneri
LINKURI
separator-tabel-produse.jpg
  Email:
Abonează-te la newsletter şi vei primi pe e-mail informaţii despre ultimele noutăţi de la www.speranta.ro
 PLATI ONLINE
po_vs_mc_wide.png

separator-tabel-produse.jpg
 CUMPERI ÎN SIGURANȚĂ
separator-tabel-produse.jpg
Avem 10 vizitatori online
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

Carti arrow O viata sub semnul slujirii
 
O viata sub semnul slujirii

O viata sub semnul slujirii

Pret RON : 35.00
Pret EURO : 8.75
Pret USD : 11.67 $


O viata sub semnul slujirii este o carte biografica ce cuprinde aspecte din viata si experienta misionara a celui ce a fost Marius Gorcea (1970-2003), presedintele Misiunii Speranta si liderul grupului Speranta.

Pe paginile acestei carti veti descoperi portretul unui om care a inteles inca din copilarie care este chemarea lui si a ales sa-si traiasca viata in conformitate cu voia lui Dumnezeu. Scopul acestei carti este acela de a prezenta personalitatea si caracterul unui om ales de Dumnezeu, care a raspuns afirmativ chemarii divine si L-a slujit in toate domeniile vietii sale.

Citind aceasta carte veti fi surprinsi sa descoperiti cele mai frumoase experiente din viata si lucrarea acestui misionar consacrat, dar si aspecte mai putin cunoscute din viata sa de familie. Cartea vorbeste despre un om care a calcat pe urmele lui Isus, un om care a dezvoltat o pasiune pentru sufletele oamenilor, un om simplu care a devenit partener cu Dumnezeu in lucrarea de mantuire a omenirii.

Nimeni altcineva nu ar fi putut surprinde mai bine in cuvinte viata acestui lucrator neobosit precum cea care i-a fost sotie, dar si partenera in viata de slujire - Marcela Gorcea.


 

 

 


Evaluare produs:

Nu exista nici o evaluare pentru acest produs.
Va rugam sa va autentificati pentru a face o evaluare.cos ajutor toate produsele