rharfa.jpg
Parteneri
LINKURI
separator-tabel-produse.jpg
  Email:
Abonează-te la newsletter şi vei primi pe e-mail informaţii despre ultimele noutăţi de la www.speranta.ro
 PLATI ONLINE
po_vs_mc_wide.png

separator-tabel-produse.jpg
 CUMPERI ÎN SIGURANȚĂ
separator-tabel-produse.jpg
Info: Your browser does not accept cookies. If you want to put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DVD arrow Concerte arrow Calea Adevarul si Viata - turneu misionar Speranta 2007
 
Calea Adevarul si Viata - turneu misionar Speranta 2007

Calea Adevarul si Viata - turneu misionar Speranta 2007

Pret RON : 25.00
Pret EURO : 6.25
Pret USD : 8.33 $


Cod album : SS-DVD-020

Turneul misionar anual organizat in Romania de Misiunea Speranta a ajuns in 2007 la cea de-a XIV-a editie. In acest an traseul misionar a inclus 14 orase din Romania, respectiv Zalau, Satu Mare, Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Caransebes, Lugoj, Deva, Hunedoara si Sibiu.


Prezentarea video a turneului surprinde intr-o nota sensibila un adevarat spectacol al vietii. Ca productie, filmul este foarte expresiv, interesant si dinamic din punct de vedere al prezentarii. Expunerea video a turneului misionar din acest an este ca o fereastra deschisa spre ceea ce s-a intamplat in spatele scenei, pe scena, in tribune.. si, mai mult decat atat, in sufletul celor care au raspuns pozitiv provocarii de a-si schimba viata.


Desi sunt redate si aspecte privind organizarea si desfasurarea programelor misionare din fiecare localitate, filmul pune accentul pe trairile oamenilor, scotand in evidenta impactul pe care Evanghelia il poate avea si modul in care Duhul lui Dumnezeu misca inimile.


Imaginile surprinse de camera video reflecta intr-o maniera incontestabila nevoile sufletesti ale romanilor, dar si felul in care Dumnezeu se lasa descoperit de cei care doresc sa mearga pe calea Sa. Oameni cu fetele inlacrimate si mainile ridicate spre cer, pasind afara din multime si acceptandu-L pe Isus, ca Domn si Mantuitor personal, ingenunchiati, implorand iertarea cerului, suflete bucurandu-se de darul mantuirii – toate acestea compun imaginea care va insoti si va incuraja echipa Misiunii Speranta in continuarea demersurilor misionare din 2008.


Filmul de prezentare a turneului Calea Adevarul si Viata – 2007 se doreste a fi nu doar o marturie misionara, ci si o invitatie adresata tuturor celor ce doresc sa fie alaturi de Misiunea SPERANTA in aceasta lucrare speciala. Vizionand acest film de prezentare veti fi coplesiti de marturiile desprinse din sufletele zecilor de oameni care au luat decizia de a incepe o viata noua. Acest film este mai mult decat o calatorie vizuala, este mai ales una spirituala.

Durata: 2 h si 33 minute


 

 
:

 


Evaluare produs:

Nu exista nici o evaluare pentru acest produs.
Va rugam sa va autentificati pentru a face o evaluare.cos ajutor toate produsele