donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Carte de oaspeti

Oaspetii nostri

Cauta in cartea de oaspeti - Scrie in cartea de oaspeti

Prezinta # 
cris.e.
2011-07-09
Mergi nainte!
Mergi nainte prin credinta/Mergi nainte cu Isus/Mergi nainte pan El va veni/Si-n bratul Sau te va primi! Domnul sa va umple cu har si putere ca sa faceti in continuare lucrarea Lui!Mai e putin si Domnul nostru vine!MARANATA!
BENIAMIN
2011-07-07
Fiti binecuvantati
Domnul sa va binecuvanteze!V-am auzit pentru prima data,v-am mai vazut dar la calculator...Ati cantat foarte frumos.Domnul sa va rasplateasca.
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Ica dragoi
2011-07-02
Fiti biruitori cu Domnul in fiecare zi
Dumnezeu sa va binecuvinteze,cu El sa fiti biruitori,El sa va dea izbanda in tot ceea ce faceti,amin
Alyna
2011-07-02
pace
Domnul sa va rasplateasca pentru osteneala voastra..si Domnul sa va binecuvinteze in continuare..aveti niste cantari deosebite. Mi-ar placea daca ati mai putea veni la Dumbraveni...totusi ma bucur foarte mult ca ati ajuns si pana acolo.. FITI BINECUVANTATI DE DOMNUL LA ORICE TIMP SI LA ORICE LOC..
Pace!
2011-06-28
...
Multumesc!
admin
2011-06-28
TRANSMISIE LIVE
Programele din Ucraina nu s-au putut transmite live. Daca nu vor fi probleme tehnice incepand din 28 iunie 2011 se vor putea urmari live pe www.speranta.ro programele de evanghelizare din cadrul Turneului "Popas la Cruce".
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
pace!
2011-06-25
...
spuneati ca programele vor fi transmise live pe www.speranta.ro si nu vad nimic nici o transmisie...nu o sa se mai publice?
ludovic_bucataru
2011-06-20
o mare binecuvantare din partea Domnului pt voi
cand pot vedea si celelalte date despre turneu?
SIMONA BADEA
2011-06-14
PACEA DOMNULUI ISUS !!!
Domnul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea putere sa mergeti mai departe in aceasta lucrare minunta! Fiti binecuvantati! Si oricat va fi de greu: Ganditi-va numai la DUMNEZEU! Prin El veti iesi invingatori ! GBU !:)
Daniela Cernescu
2011-05-28
Cu drag
Cat de mult ma bucur ca existati! Cat de multa bucurie dati sufletelor care au nevoie de Domnul, de dragostea Lui, de mantuirea Lui! Domnul sa fie cu voi mai deprate, in toate misiunile voastre, sa va dea putere si cuvant pentru orice faptura!
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>
Rezultate 81 - 90 din 913

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open './components/com_jambook/captcha//8d71cc.png' for writing: File too large in /home/content/09/5846509/html/components/com_jambook/ocr_captcha.class.php on line 153
Semneaza-te acum in cartea noastra de oaspeti
Autor
Titlu
Mesaj
Email
Ascunde emailul pentru vizitatori.
Adresa web
Ascunde adresa web pentru vizitatori.
Protectie Spam Introdu caracterele din imaginea de mai jos.
Identifica si scrie cele 6 caractere cuprinse intre 0..9 si A..F


Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...