donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Carte de oaspeti

Oaspetii nostri

Cauta in cartea de oaspeti - Scrie in cartea de oaspeti

Prezinta # 
Vizitator
2012-12-20
MIREL KEREKES IMPREUNA CU FAMILIA
DUMNEZEU SA VA INTAREASCA PASII PE CALEA ADEVARULUI CARE ESTE HRISTOS MANTUITORUL NOSTU, BUCURIA CARE PRODUCE MANTUIREA SI SALVAREA OAMENILOR SA VA INSOTEASCA ORIUNDE VETI MERGE.VA SALUTAM CU PACEA DOMNULUI DE AICI DIN SPANIA (GUADALAJARA)
Calin Monica-Arad
2012-11-24
Fiti binecuvantati!
Ma bucur pt volumele 12 & 13 de la "Speranta & Prietenii", am vazut promo-ul si sunt minunate! M-ar incanta sa faceti un efort sa veniti si-n Arad de sarbatorile acestea... Domnul sa va dea putere si calauzire in tot ce faceti! Gbu!
Daniel Macaran
2012-09-05
MULTA PACE IN DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS!
1 CORINTENI 13
talpa emanuel daniel
2012-07-25
slava domnului sa fie cu voi
domnu sa fie cu voi si sa va intareasca si sa va dea putere la tot ce faceti pentru el
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
talpa emanuel daniel
2012-07-16
Pacea Domnului Isus Hristos
imi place muzica voastra care mi-a mangaiat sufletul si inima pentru ca il simt pe Dumnezeu in inima mea mi-as dori sa fiu in grup cu voi si sa ii laud ca voi pe Domnul Dumnezeu care mi-a dat viata pe acest pamant
Ana
2012-07-09
PACE
Domnul isus sa va binecuvinteze pt tot ce faceti!!!
talpa emanuel daniel
2012-07-07
Domnul Dumnezeu sa aiba grija de voi
Dumnezeu sa va dea sanatate la intregu grup speranta mi-as dori sa fiu ca voi si sa va ajute bunul Dumnezeu la tot ce faceti pentru slava lui Cu dragoste in Domnul, Daniel pacea Domnului
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
talpa emanuel daniel
2012-07-05
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea putere la tot ce faceti pentru el si sava dea viata vesinca
DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE IN TOATE CE FACETI PENTRU EL SI SA VA RASPLATEASCA CU VIATA VESNICA SI SA INTALIM IN RAIUL LUI CEL SFANT MA BUCUR CA DUMNEZEU NE-A FACUT FRATI SI CA NE IUBIM MA ROG PENTRU VOI CA OAMENII SA INTELEAGA CA FIUL LUI DUMNEZEU ESTE ISUS HRISTOS SI SA LE MISTE INIMILE CA SA FAC SI EI UN PAS CA SA FAC SI EI UN LEGAMANT CA NOI SUNT TALPA EMANUEL DANIEL DE MIC COPIL MIAM DORIT SA FAC PARTE DIN GRUPU VOSTRU SI SA II CANT DIN TOATA INIMA LUI CA OAMENI SA VA DA CA EXISTA UN DUMNEZEU SFANT SI MARE EU AM MAI FACUT PARTE CA OM DE ORDIN LA VOI IN SANICOLAU MARE VREAU CA DUMNEZEU SA VA AJUTE SA VESTIM CUVANTU LUI LA OAMENI ACESTEA DE PE PAMNT DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE LA TOT CE FACETI PENTRU EL VREAU CA SA NE INTALNIM IN RAIUL LUI CEL SFANT SI MINUNAT
Flavius
2012-06-24
Pace!
Domnul sa va binecuvinteze! :)
Adresa web
Vizitator
2012-06-23
recunostinta
Pace. dragii mei frati ,sunt profund impresionat de lucrarea care a-ti facuto ieri 22 iunie 2012 int-un satuc de langa medias ...darlos.va multumesc ca a-ti atins inimi multe , si astfel lau cunoscut pe dumnezeu aseara ....fantastic cum lucreaza domnul.doresc sa i multumesc domnului pentru fratii care au slujit in special celor de la speranta (fr. gorcea sora emma, sotul ei si toti cei din grup )...doresc sa-i multumesc domnului si pentru fratele zagrean pentru cuvantul care domnul i la pus pe suflet ....superb . nu stiu de ce ma mai mir atat pentru ca dumnezeu face minuni mari . domnul sa va binecuvinteze in toata lucrarea voastea , sa va dea sanatate si putere sa cantati si sa vestiti evanghheila cu putere .amin.
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>
Rezultate 31 - 40 din 913

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open './components/com_jambook/captcha//deef53.png' for writing: File too large in /home/content/09/5846509/html/components/com_jambook/ocr_captcha.class.php on line 153
Semneaza-te acum in cartea noastra de oaspeti
Autor
Titlu
Mesaj
Email
Ascunde emailul pentru vizitatori.
Adresa web
Ascunde adresa web pentru vizitatori.
Protectie Spam Introdu caracterele din imaginea de mai jos.
Identifica si scrie cele 6 caractere cuprinse intre 0..9 si A..F


Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...