donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Carte de oaspeti

Oaspetii nostri

Cauta in cartea de oaspeti - Scrie in cartea de oaspeti

Prezinta # 
Vizitator
2013-07-21
.....
Pace...as vrea sa stiu unde pot sa ma inscriu pentru a canta cu Grupul speranta in 2014
Vizitator
2013-07-17
PACE
vreau sa ma inscriu ptr a canta cu speranta in 2014...ce trebuie sa fac?
Vizitator
2013-07-13
Isus e calea adevarul si viata!
Dumnezeu sa va ajute sa-l puteti lauda mereu in orce clipa si la orce ora cu o inima curata si sincera inaintea lui Domnezeu... Domnul sa va binecuvanteze si sa ne ajute Domnezeu intr-o Buna zi sa ne intalnim sus in Raiul lui Dumnezeu si sa-i cantam Domnului ne-incetat!
Adresa web
Vizitator
2013-07-13
SPERAN #354;A
Formaţia SPERANŢA cea mai faină formaţie din lume. Eu nu prefer alt altă muzică decāt cea cāntată de grupul SPERANŢA. Totă ziua ascult muzica voastră şi nu mă satur cei ce mă văd că ascult muzică ştiu că ascult doar cu SPERANŢA(Ema, Ionuţ Crăciun). Cāntările voastre mă apropie de cer, īm-i aduc pace īn inimă de multe ori mă mustră. SPERANŢA este o speranţă pentru oameni. Vreu să vă spun că faceţi cea mai frumoasă lucrare ducānd vestea bună a māntuirii nu numai īn ţările civilizate din Europa şi America ci şi īn cele sărace din Africa, Asia, Amerca centrală... Fratele Gabriel Gorcea este un adevărat om a lui Dumnezeu, este un exeplul pentru alţii. Ştiu că mulţi vă vorbesc de rău şi spun multe lucruri neadevărate despre voi dar nu vă uitaţi la ei continuaţi mai departe căci la capăt vă aşteaptă cununa vieţii., Mi-ar plăcea muuult să cānt cu Grupul SPERANŢA dar nu prea am voce. Domnul să vă binecuvinteze. Cānd veniţi īn Ucraina?
Marius
2013-07-11
pace
Sunt foarte fericit si in acelasi timp recunoscator pentru toata lucrarea pe care o faceti. Va ascult cu mare placere si va recomand tuturor. Fiti binecuvantati de Domnul oriunde veti merge si sa va reantoarceti sanatosi si fericiti intotdeauna acasa.
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Rebeca
2013-07-10
Speranta
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!Faceti o lucrare minunata!!!
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Mag Marin Nicolae
2013-07-06
Pace
D-zeu sa va dea putere si elan in continuare pentru cintarile si mesajele pe care le transmiteti.Pe la ORADEA pe cind?
Vizitator
2013-07-02
SPERAN #354;A.
Formaţia SPERANŢA cea mai faaaaină formaţie din lume!!!! Eu nu prefr alte cāntări decāt cele cāntate de grupul SPERANŢA. Cāntările voastre īmi ating inima uneori chiar mă mustră. Sunt o mare fană a grupului şi misiunii SPERANŢA. Grupul SPERANŢA aduce speranţă īn inimile ascultătorilor. Domnul să vă binecuvinteze.
Vizitator
2013-01-09
Pace voua!
Dumnezeu sa va dea intelepciune si multa binecuvantare in slujba pe care o faceti! hristos.ro
Adresa web
Vizitator
2013-01-02
Pace tuturor!
Domnul sa va binecuvinteze!!!
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>
Rezultate 21 - 30 din 913

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open './components/com_jambook/captcha//ab1b3f.png' for writing: File too large in /home/content/09/5846509/html/components/com_jambook/ocr_captcha.class.php on line 153
Semneaza-te acum in cartea noastra de oaspeti
Autor
Titlu
Mesaj
Email
Ascunde emailul pentru vizitatori.
Adresa web
Ascunde adresa web pentru vizitatori.
Protectie Spam Introdu caracterele din imaginea de mai jos.
Identifica si scrie cele 6 caractere cuprinse intre 0..9 si A..F


Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...