donatepaypal_copy_copy.jpg

Bine ati venit
 Misiunea Speranta pune in miscare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-I apropia pe altii mai mult de Dumnezeu. Inca de la inceputuri, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANTA – Marius si Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica crestina, dar si vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANTA este una de suflet. Va invitam sa simtiti alaturi de noi cu sufletul… !
afis2017.png
rs_logo.png
 
  sperantamedia1.jpg
 

parteneri_in_misiune_banner_stanga.jpg


  

 

Marturii
La un moment dat s-a aflat pe marginea unei cladiri inalte, fiind pe punctul de a se arunca in gol… Consumul de droguri si alcool i-a ruinat tineretea…  Viata lui Titel Malnasi este o marturie despre puterea transformatoare a lui Dumnezeu!
Detalii...
 
Parteneri


detalii despre Parteneri si Sponsori

Carte de oaspeti
Semnează-te acum in cartea noastră de oaspeţi!
go!
  Email:
Abonati-va la newsletter si veti primi pe e-mail informatii despre ultimele noutati de la Speranta.ro
contact
USA Canada Australia Romania

Carte de oaspeti

Oaspetii nostri

Cauta in cartea de oaspeti - Scrie in cartea de oaspeti

Prezinta # 
Vizitator
2014-09-22
Pace!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru faptele facute din credinta,sunt ortodox sper macar sa ajung si eu intr-o Biserica a lui Hristos care predica Cuvantul si nu ''sfinte traditii'' am citit Biblia si incerc sa cred mai mult si sa ma gandesc cu sinceritate la Adevar la ceea ce conteaza cu adevarat si ceea ce face ca lumea asta sa fie inca in picioare sperand la mai bine,cred in Domnul Isus si cand voi fii gata sper ca Dumnezeu de gaseste cu cuviinta sa ma botez si eu in Numele Fiului pe basa sinceritati mele si a credintei mele.Doamne intelepciune la toata lumea,pacea Lui fie cu noi.
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Vizitator
2014-08-09
Pace
Pace sunteti minunati. Genoveva nu scoate un album... canta foarte frumos.GBY
Petre
2014-08-04
Marius a plecat dar viziunea lui a mers mai departe
Viziunea lui Marius a fost extraordinara , iar rezultatele pe masura viziunii ...nu l-am cunoscut personal cu toate ca ne-am intanlit cu prilejul unor evanghelizari in Romania ,dar atunci cand am aflat ca a plecat la Domnul am avut pur si simplu un adevarat soc,dar peste 11 ani personal cred si sunt convins ca cei care au dus mai departe viziunea lui Marius au facut-o intrun mod fenomenal . Felicitari lui Gabi si colaboratorilor lui care in momentul de cumpana au stiut sa nu cedeze ci sa mearga mai departe prin credinta . Personal consider Misiunea Speranta cea mai de succes din Romania,fara interese proprii,urmarind doar lucrarea Evangheliei in mantuirea si ajutorarea oamenilor ! De aceea merita toate aprecierile pentru ceea ce fac !Domnul Isus sa va binecuvanteze si sa va ajute in lucrare pana la sfarsit !
Ashli
2014-07-26
Ora Exacta
Semnez si eu in cartea de oaspeti. Mult Success in Continuare. Ileana.
Adresa web
Puscas Marius
2014-06-10
Dumnezeu sa va binecuvanteze
Este minunat sa va dedicati viata Domnului si sa il laudati pe EL !!! Dumnezeu sa va calauzeasca. Pacea Domnului sa fie cu voi si cu familiile voastra.
Ionatan
2014-06-07
Urare
Pace! Dumnezeu sa va binecuvinteze pentru felul in care ajutati oamenii si multe alte lucruri pe care vi le-a incredintat Dumnezeu! Sunt nerabdator in legatura cu turneul 2014 pentru ca din totdeauna mi-a placut aceste evanghelizari. Va astept cu drag!
Vizitator
2014-02-07
Pace
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca cu viata vesnica!!!
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Safer Robert
2013-12-14
recomandare
Pace tuturor si Dumnezeu sa va binecuvanteze, inainte de toate doresc sa aflatii ca va iubesc enorm si apreciez foarte multe tot ceea ce faceti,si felicitari intregii echipe! O rugaminte as avea ,ar fi frumos daca am putea cumpara doar anumite piese,de exemplu mi-ar place sa cumpar la bucata,sa imi pot selecta eu 10 melodii si pe alea sa le platesc ca pe un CD sau ma rog sa le pot plati cu bucata, asta ar fi super ! Multa pace si har si Dumnezeu sa va Binecuvanteze!
Vizitator
2013-12-10
Ma bucur!
ma bucur ca sunteti niste unelte vii in mana Domnului! si va mai asteptam pe la baia mare!
Vizitator
2013-11-26
Domnul fie cu voi!
Multumesc Domnului pentru voi si ma rog ca El sa va binecuvinteze cu El sa fiti mai mult decat biruitori.Domnul sa va dea izbanda in tot ceea ce faceti.Slava Domnului ca are oameni puternici in poporul Sau.
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
<< Prima < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte > Ultima >>
Rezultate 1 - 10 din 913

Warning: imagepng() [function.imagepng]: Unable to open './components/com_jambook/captcha//54fc37.png' for writing: File too large in /home/content/09/5846509/html/components/com_jambook/ocr_captcha.class.php on line 153
Semneaza-te acum in cartea noastra de oaspeti
Autor
Titlu
Mesaj
Email
Ascunde emailul pentru vizitatori.
Adresa web
Ascunde adresa web pentru vizitatori.
Protectie Spam Introdu caracterele din imaginea de mai jos.
Identifica si scrie cele 6 caractere cuprinse intre 0..9 si A..F


Stiri

”Vrem să vorbim despre Dumnezeu oamenilor din INDONEZIA”

Dorința Adrianei a fost să revină în Indonezia și să slujească din nou băștinașilor din satul Purasak, să fie un sprijin pentru copii de acolo și să îl vestească pe Hristos.

Ovidiu, soțul ei, i s-a alăturat sprijinind-o în împlinirea dorinței de slujire, iar la finalul lunii Noiembrie 2016 vor călători în Indonezia pentru a fi o lumină vie în mijlocul comunității din satul Purasak.

Detalii...
 
Călătorie misionară in Uganda și Kenya

O echipă formată din 16 persoane călătorește chiar acum spre Uganda. Echipa va sluji alături de misionarul Dani Mureșan în campusul Rubuguri Hope Mission Campus.

Detalii...
 

Echipa Misiunii Speranța are nevoie de 1 persoană care să plece ca misionar în Uganda și să locuiască acolo pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an.

LOCAȚIA: orașul Kabale, districtul Kabale, Uganda.

Detalii...